Nevezés

Kedves versenyzők!

A jelentkezés menete néhány egyszerű lépésből áll.

  1. A regisztráció  első lépéseként  személyes adataid megadása történik meg. Ennek segítségével tudunk a versenyzői nyilvántartásba felvenni. A regisztrációt minden nevező esetében külön el kell végezni.
  2. A második lépés alkalmával az elérhetőségek rögzítése történik meg. Kérjük, valós adatokat adj meg, mert ezeken az elérhetőségeken fogjuk tartani veled a kapcsolatot.
  3. Ezt követően a harmadik lépésben néhány általános adat megadását kérjük tőled.  Amennyiben valamely egyesület színeiben indulsz a versenyen, lehetőséged van ezt is feltüntetni a regisztráció során.
  4. Regisztrációd beküldésének utolsó lépéseként kérjük, válassz figyelmesen a nevezésed feltételei közül. A versenyen való részvétel 14 éven aluliaknak és Dunakeszi Kártyával rendelkező lakosoknak INGYENES! Amennyiben 14 éven felüliként nevezel és nem rendelkezel Dunakeszi Kártyával regisztrációd DÍJKÖTELES
  5. A nevezés beküldését követően regisztrációd beérkezéséről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Ingyenes részvétel esetén a sikeres regisztrációról kapott e-mail-t követően nincs más dolgod, nevezésed rögzítettük, várunk április 14-én a versenyen. Fizetős részvétel esetén regisztrációd csak abban az esetben tudjuk fogadni, amennyiben a választott távnak megfelelő nevezési díjat befizeted a „Bankkártyás fizetés” zöld gomb megnyomásával.  A webshop oldalunkon tudod kiválasztani a nevezésben megjelölt távot, töltsd ki a szükséges adatokat és menj rá a fizetés gombra.

Üdvözlettel,
Szervező

Kedves Versenyzők! A Futakeszire való előnevezés lezárult. Több regisztrációt nem tudunk fogadni.